collage_object.php

Sponsring Svenska Mästerskapen i Pole 2018

Svenska mästerskapet i Pole 2018 är 2 hela dagar med ca 500-600 besökare. Dessa besökare är individer från hela Sverige som gillar träning och allt därtill. Så har du en produkt eller koncept som du vill göra reklam för är detta ett bra tillfälle att testa intresse och sälja din produkt. Man får inte sälja kurser eller klasser om man har ett bord som är kopplat till en studio. Däremot får du informera om att ni finns och vad ni har för utbud.

SPONSOR PAKET:
GULD 10 000 kr
Bord i tävlingssalen för information. 10 fribiljetter för båda dagarna .Logga i program/hemsida. Tack från scenen minst 10 ggr under tävling. (ink. 2 personalpass per dag för bordet)

SILVER  5 000 kr
Bord i tävlingssalen för information. 5 fribiljetter för båda dagarna. Mindre logga i program/hemsida. Tack från scenen minst 5 ggr under tävling. (ink. 2 personalpass per dag för bordet)

BRONS 3 000 kr
Bord utanför tävlingssalen för information. 3 fribiljetter för båda dagarna. Tack från scen minst 3 ggr under tävling. mini logga i program/hemsida. (ink. 2 personalpass per dag för bordet)
Vill du sponsra med produkter, kläder eller andra erbjudanden så har vi alternativ för dig.
Så hör av dig så kollar vi på det bästa alternativet! Vad vi söker sponsor till är goodiebags till de tävlande & funktionärer (ca 50-80 personer) samt ett lotteri för att hjälpa förbundet med dess arbete.

STUDIO SPONSOR
Har ni en studio och vill sponsra tävlingen så välkomnar vi alla belopp(minimibelopp 1000 kr) Då får ni använda SPFBs logga på er hemsida samt att ni kommer bli tackade från scen en gång under tävlingen. Vi kommer lägga upp er logga på våra hemsidor, förbundets samt tävlingens hemsidan .  
Vi hoppas att ni vill sponsra detta fantastiska event!