collage_object.php

Anmälan för deltagande i Pole SM 2019 har ÖPPNAT!

Vill du ha mer information kring de olika mästerskapen och vilken du ska söka till, går du in på fliken regler. 

Detta år har vi mästerskap i Pole -Sport, -Ultra & -Artistisk -Aerial Hoop .
Vi erbjuder också detta år en öppen kategori i Elit. *We are offering an open category in Elite*

För att kunna tävla i mästerskapen måste du vara medlem i Svenska Poleförbundet. det kostar 500 SEK per kalenderår och ska betalas in i samband med du bekräftar din plats i pole SM 2019. Information kommer att skickas ut efter vi mottagit din tävlingsanmälan. Medlemsavgiften gäller då för kalenderår 2019.

*To be able to compete in the Swedish nationals you have to be a member of the Swedish pole federation its costs 500 SEK for the year*

Tävlingsavgiften är utöver din medlemsavgift och den kostar 300 sek för amatör kategorin samt för Pole Ultra och 500 sek för professional samt Elite kategorin oavsett mästerskapskategori (sport och artistisk) Observera att om du tävlar i två discipliner, exempelvis både sport och ultra så krävs två tävlingsavgifter samt två ansökningar. (endast en medlemsavgift)
*The competition fee is also needed for competing and is 500 SEK per performance*

OBS! Vill du tävla i två discipliner t.ex Pole Sport & Artistisk pole måste två separata ansökningar göras via detta formulär! 

Betalning ska göras till BGnr: 850-0167
Inbetalningen ska märkas med ditt fullständiga personnummer.
*if you are applying for the OPEN Category please email us at [email protected] and you will receive bank information for a international transaction*

REGLER: 

Observera att anmälan bindande. Ingen återbetalning sker av medlem/tävlingsavgiften vid avhopp.
  • Alla dokument ska vara inne i tid annars kan vissa avdrag göras och man kan bli avstängd från att tävla.
  • Alla regler kring kläder, musik och tävlingen går att hitta på hemsidan och även via IPSFs hemsida. 

*The application is final and no returns will be made if you cannot participate, please read the IPSF rules when it comes to music, clothes and competition regulations*

Ställ gärna en fråga

Vi svarar normalt inom 48 timmar.

               Kategorier i Svenska Mästerskapen 2019

POLESPORT

Amatör:
Idrottare som har grundläggande erfarenhet och som har möjlighet att välja element med lägsta tekniska poäng, får ansöka om att delta i amatör divisionen.
Om någon av dessa punkter stämmer in på dig får du EJ söka till amatör!
• tävlade i en professionell eller elit division under alla åren av alla nationella ipsf tävlingar och / eller
• placerats i någon av de 3 bästa platser i en amatör division under de senaste åren av en nationell ipsf tävling och / eller
• är eller har varit instruktör / lärare / tränare i pole sport / pole dance / pole fitness och / eller
• har fått ekonomisk kompensation för pole föreställningar eller erbjudanden.

Professionell:
Idrottare som har en bra mängd erfarenhet och som har möjlighet att välja element med högre teknisk värde kan tävla i Professional division om de är:
• Studenter intermediate/ avancerade klasser och/eller
• Är, eller har varit instruktör/lärare/utbildare och/eller
• Idrottare som har tävlat i en professionell division i någon av de senaste åren i ett nationellt IPSF tävling och / eller
• Idrottare som har placerats i någon av de topp 3 platser i en amatör division under de senaste åren av en nationell IPSF tävling och/eller
• Idrottare som fått ekonomisk ersättning för pole föreställningar.

Elite:
•Elite division är för elitidrottare som har möjlighet att välja element med högsta tekniska värde, och som strävar efter att konkurrera med andra toppidrottare och bli en del av landslag för att representera sitt land. Elitidrottare är typiskt:
• Elever på de avancerade klasser och/eller
• Instruktörer/lärare/utbildare, både tidigare och nuvarande och/eller
• Idrottare som har tävlat i en Elite division i tidigare nationella IPSF tävlingar och/eller
• Idrottsmän som har placerat två gånger i topp 3 platser i en professionell division under de senaste åren av en nationella IPSF tävling.

ARTISTISK POLE

Amatör: 
För dig som ej har tävlat tidigare samt placerat dig top 3 på tidigare IPSF tävling i amatör kategori, du får ej jobba som instruktör eller ha fått betalt för poleuppträdanden eller dylikt. (då ska du söka till Semi- Professional)

Semi-Professionell: 
För dig som är instruktör och jobbar med Pole och/eller har fått betalt för poleuppträdanden eller dylikt (Har du placerat dig top 3 i 2 st IPSFs tidigare tävlingar i denna kategori måste du söka till Professional)

Professionell:
Detta är för dig som vill tävla i den högsta nivå inom Pole Artistisk. Genom att tävla i denna nivå kan du kvalificera dig till VM 2019.

ULTRA POLE

Pole Ultra är en tävling där man "battlar" mot någon. Du har (30 sekunderx2 per rond) en viss tid på dig att visa alla din bästa och häftigaste Pole moves efter det bestäms vinnaren av en jury och även av publiken. Vill du söka till Pole Ultra så vill vi se hög nivå på dina pole tricks. 

AERIAL HOOP

IPSFs Aerial Hoop Regelverk kommer släppas inom kort. Tills dess vill vi gärna veta intresse kring att ha en tävling i Aerial hoop. Så är du sugen på att tävla i hoop, anmäl dig!