Anmälan för deltagande i Pole SM 2019 har nu stängt!

Anmälan har nu stängt för detta år. Tack för alla som har sökt! Mer information kommer snart! 

AVGIFTER: 
För att kunna tävla i mästerskapen
måste du vara medlem i Svenska Poleförbundet. Det kostar 500 SEK per kalenderår* och ska betalas in i samband med din tävlingsavgift (se nedan) när du bekräftar din plats i Pole SM 2019. Information kommer att skickas ut efter vi mottagit din tävlingsanmälan kring bekräftelse, betalning av avgifter, tider mm. Betalning ska då göras till BGnr: 850-0167. Inbetalningen ska märkas med ditt fullständiga personnummer.
*Medlemsavgiften gäller då för kalenderår 2019 även fast betalning sker i december 2018. 

To be able to compete in the Swedish nationals you have to be a member of the Swedish pole federation its costs 500 SEK for the year

Tävlingsavgiften är utöver din medlemsavgift och den kostar 300 sek för amatör kategorin samt för Pole Ultra & Para Pole och 500 SEK för professionell/semi-prol samt Elite/Pro kategorin oavsett mästerskapskategori (sport och artistisk) Observera att om du tävlar i två discipliner, exempelvis både sport och ultra så krävs två tävlingsavgifter samt två ansökningar. (endast en medlemsavgift). 
*The competition fee is also needed for competing and is 500 SEK per performance* Tävlingsavgiften ska betalas in samtidigt som medlemsavgiften efter att man har bekräftat sin plats. (se ovan)

Mer information kring tävlingen, avgifter, betalning osv. kommer  att skickas ut efter anmälan har stängts (efter den 2a december). 

OBS! Vill du tävla i två discipliner t.ex Pole Sport & Artistisk pole måste två separata ansökningar göras via detta formulär! 

*if you are applying for the OPEN Category please email us at info@svenskpole.se and you will receive bank information for a international transaction*

Anmälningsprocess: 
1. Du anmäler din medverkan i Pole SM 2019 via klick knappen ovan. 
2. Du får ett mail att vi mottagit din anmälan (detta kan ta upp till 5 arbetsdagar). Om det är tätt inpå stängning av anmälan så skickas det ut ett mail efter att anmälningstiden har löpt ut.
3. Efter anmälningstiden löpt ut (2 december) så skickas det ut ett mail med information kring, betalning av avgifter, dokument, tider, bekräftelse av medverkan osv. 
4. Du bekräftar din medverkan i Pole SM 2019 och skickar med kvittering på inbetalning av medlems samt tävlingsavgift. 

VIKTIGA DATUM ATT KOMMA IHÅG: (kan komma att ändras)
2 december: Sista ansökningsdag
9 december: Sista dag för att bekräftat din plats (du får ett mail efter sista ansökningsdag gällande detta)
13 december: Tävlande läggs upp på alla våra sociala mediekanaler 
*Vi släpper även Early Bird biljetter!*
4 februari: Sista dag för att eventuellt skicka in dokument för rättning (endast Pole Sport - valfritt & kostar 150 kr per dokument)
1 mars: Alla dokument plus musik ska vara inskickade.
16 mars: Svenska Mästerskapen i Pole (potentiellt även 17 mars - exakta tider kommer uppdateras under 2019)

REGLER: 

Observera att anmälan bindande. Ingen återbetalning sker av medlem/tävlingsavgiften vid avhopp.
  • Alla dokument ska vara inne i tid annars kan vissa avdrag göras och man kan bli avstängd från att tävla.
  • Alla regler kring kläder, musik och tävlingen går att hitta på hemsidan och även via IPSFs hemsida. 

*The application is final and no returns will be made if you cannot participate, please read the IPSF rules when it comes to music, clothes and competition regulations*

Ställ gärna en fråga

Vi svarar normalt inom 48 timmar.

               Kategorier i Svenska Mästerskapen 2019

POLESPORT

Amatör:
Idrottare som har grundläggande erfarenhet och som har möjlighet att välja element med lägsta tekniska poäng, får ansöka om att delta i amatör divisionen.
Om någon av dessa punkter stämmer in på dig får du EJ söka till amatör!
• tävlade i en professionell eller elit division under alla åren av alla nationella ipsf tävlingar och / eller
• placerats i någon av de 3 bästa platser i en amatör division under de senaste åren av en nationell ipsf tävling och / eller
• är eller har varit instruktör / lärare / tränare i pole sport / pole dance / pole fitness och / eller
• har fått ekonomisk kompensation för pole föreställningar eller erbjudanden.

Professionell:
Idrottare som har en bra mängd erfarenhet och som har möjlighet att välja element med högre teknisk värde kan tävla i Professional division om de är:
• Studenter intermediate/ avancerade klasser och/eller
• Är, eller har varit instruktör/lärare/utbildare och/eller
• Idrottare som har tävlat i en professionell division i någon av de senaste åren i ett nationellt IPSF tävling och / eller
• Idrottare som har placerats i någon av de topp 3 platser i en amatör division under de senaste åren av en nationell IPSF tävling och/eller
• Idrottare som fått ekonomisk ersättning för pole föreställningar.

Elite:
•Elite division är för elitidrottare som har möjlighet att välja element med högsta tekniska värde, och som strävar efter att konkurrera med andra toppidrottare och bli en del av landslag för att representera sitt land. Elitidrottare är typiskt:
• Elever på de avancerade klasser och/eller
• Instruktörer/lärare/utbildare, både tidigare och nuvarande och/eller
• Idrottare som har tävlat i en Elite division i tidigare nationella IPSF tävlingar och/eller
• Idrottsmän som har placerat två gånger i topp 3 platser i en professionell division under de senaste åren av en nationella IPSF tävling.

PARA POLE

Har du nedsatt muskelkraft, avsaknad av lem (olika graders avsaknader) eller synskador kan du söka till Para Pole. Mer information finns i ansökan.

ARTISTISK POLE

Amatör: 
För dig som ej har tävlat tidigare samt placerat dig top 3 på tidigare IPSF tävling i amatör kategori, du får ej jobba som instruktör eller ha fått betalt för poleuppträdanden eller dylikt. (då ska du söka till Semi- Professional)

Semi-Professionell: 
För dig som är instruktör och jobbar med Pole och/eller har fått betalt för poleuppträdanden eller dylikt (Har du placerat dig top 3 i 2 st IPSFs tidigare artistiska tävlingar i denna kategori måste du söka till Professional)

Professionell:
Detta är för dig som vill tävla i den högsta nivå inom Pole Artistisk. Genom att tävla i denna nivå har du möjlighet att videokvalificera dig till VM 2019.

ULTRA POLE

Pole Ultra är en tävling där man "battlar" mot någon. Du har (30 sekunderx2 per rond) en viss tid på dig att visa alla din bästa och häftigaste Pole moves efter det bestäms vinnaren av en jury och även av publiken. Vill du söka till Pole Ultra så vill vi se hög nivå på dina pole tricks. 

AERIAL HOOP

IPSFs Aerial Hoop Regelverk har äntligen släppts och mer information kring detta går att hitta i anmälan samt under våra dokument. Vi hoppas på att kunna hålla i Aerial Hoop SM under Pole SM 2019.