Sponsra SM 2020

Stöd Pole Sverige och sponsra Svenska Mästerskapen i Pole år 2020


Poledance kan för mångas öron uppfattas som en ovanlig träningsform, men det är en träningsform som växer mer för varje år, både inom Sverige men även globalt, och många kanske undrar hur det kommer sig. Skulle ni fråga mångfalden av människor som utövar denna sport, varför de gör det, skulle svaren variera allt ifrån kärlek till sporten, styrkan och kroppskontrollen till friheten, utmaningen, gemenskapen plus så mycket mer.

Men ännu är denna sport liten i jämförelse med andra stora sporter, därför arbetar grupper som Svenska poleförbundet (SPFB) för att sprida ordet och fortsätta skapa en positiv bild av denna träning- och tävlingsform. En viktig del av deras arbete är att varje år arrangera Svenska Mästerskapen i Pole där atleterna har möjlighet att kvalificera sig till VM. Svenska Mästerskapen i Pole är en tävling som väcker mer och mer uppmärksamhet för varje år både i antalet besökare och tävlande. 

En av anledningarna till den ökade populariteten är dels för att detta är en träningsform för alla, oavsett ålder, kön eller kroppsform. Men även på grund av den stora gemenskapen alla som utövar poledance delar, något som är möjligt att upprätthålla genom bland annat diverse sociala medier, så som Facebook, Instagram och Youtube.

Poledance har börjat att uppmärksammats i media både utomlands som på Ellen Degeneres men även i svenska program som Talang, TV4 sände även direkt från SM i Pole år 2018 från scenen och tävlingens ”kiss-and-cry”-hörna, dit de atleter som slutfört sina nummer går för att invänta poängen. I år vann även en kvinna vid namn Kristy Sellars, en tre barns mamma från Melbourne, Australia´s Got Talent 2019 med sina väl genomtänkta och meningsfulla uppträdanden. I samband med en ökad uppmärksamhet runt om i världen har den internationella målsättningen blivit att pole på sikt ska bli en olympisk gren.

Svenska poleförbundet (SPFB) drivs enbart av ideella krafter som genom sitt driv och kärlek för sporten arbetar för att få den att växa. Detta är möjligt, inte enbart genom dessa eldsjälar, utan även genom sponsorer som stöttar förbundet och på så vis även hela pole-Sverige. Det är därför vi vänder oss till er, vi behöver fortsatt stöd för att växa och i utbyte kan du som sponsor få möjlighet att förknippas med SPFB och använda dess logga, exponeras vid Pole SM men också på SPFB:s sociala medier och hemsida, samt Pole SM:s egna hemsida.

Det finns många olika sätt att stötta förbundets arbete med SM, fundera därför ut vilka av dessa saker nedan som ni skulle kunna ingå i ert sponsringspaket.

Maila oss på tavling@polesm.se så kan vi skräddarsy just ditt sponsringspaket!